keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Näytelmäkerholaiset

Hypättiin mustien poikien kanssa Isrokin järjestämän bussikuljetuksen kyytiin ja käytiin Turussa näyttelyssä. Olisi ollut erittäin rentouttava reissu hotelliöineen ja matkoineen kun itse ei tarvinnut ajaa aamuyöllä, ELLEI meidän Jatsikatin Sorsapilli olisi jodlannut koko matkaa :D
Albert-herran piti huudella koko matkan ajan, etteivät paikalla olevat rouvat vain pääsisi unohtamaan millaisia lemmenhetkiä äijä heille tarjoaisi jos vain tulisivat käymään hänen kuljetuskopassaan.

Albertille matka jäikin vähän vajaaksi, ei saanut naista eikä ainuttakaan sertiä. Ukko vietti kuitenkin
varsin rokkistara-henkisen yön hotellihuoneessa meinaten laittaa koko paikan remonttiin!
Hotellihuone oli varsin viihtyisä ja Turun Holiday Innissä on ehdottomasti maailman parhaat tyynyt, en olisi malttanut jättää niitä huoneeseen poistuttuani. Ilmeisesti myös pojat tykkäsivät niistä, koska änkesivät pääni kanssa samalla tyynylle ja kehräsivät läpi yön kuin jotkut rohisevat korvaläpät.Mollilla sen sijaan meni keikka huomattavasti maireammissa merkeissä. Sai molempina päivinä sertinsä valmistuen sunnuntaina Premioriksi, ollen saman päivänä myös kategorian paras kastraatti. Paneelia seuratessa alkoi tunnelma lähetä jo suurta urheilujuhlaa, kun luulin joutuvani hakemaan pojan pois jo heti alussa.
Tuntui niin uskomattomalta että meidän pieni paskahousu veti potin kotiin.
Kuva: Petri Sandström

Ei kommentteja: