tiistai 19. helmikuuta 2008

Näytelmiä

Viikonloppuna oli taas "Ill show you mine if you show me yours"-kekkerit eli kittynäyttelyt. Kes-Kis:n järjestämät "koti"näyttelyt tällä kertaa, joten kiltisti olin muun talkooväen mukana kasaamassa ja purkamassa. Aika hämmentävä kato kävi porukan keskuudessa perjantai-iltana, siinä loppuporukka sai pistää höpinää tötteröön kun kellon kanssa mentiin kilpaa eikä riittänytkään. Jotkut urheimmat menivät vielä lauantai-aamuna sian pieremän aikaan kasaamaan viimeisiä systeemejä.

Näyttelyn saldona on Albertille 1 CAC, Mollille 2 x CAPIB, lauantaina BIS ja sunnuntaina nominoitiin, joten kivasti meni. Onnittelut vielä sunnuntaina voiton vieneelle Elvis Fire Junglelle, on se komea veikko! Mollilla onkin nyt kotimaan sertit täynnä, notta toukokuussa olisi tarkoitus lähteä Tallinnaan jos työnantaja suostuisi antamaan vapaan viikonlopun. Albertille lähdetään hakemaan viimeistä sertiä Vaasasta jotta äijis pääsisi herkkusienikerhoon, saa nähdä heruuko.

Ihastuin niin paljon tuohon vaaleanpunaiseen törkeään neon-karvahärdelliin jonka saimme Suskulta, että nyt on koko Sturdin sisus täynnä samaa sarjaa. Mustilla kissoilla tuo kokoonpano näyttää jo niin hirveältä että se on suorastaan hieno!

Näin myös viimein iki-ihanan Rosefizz Ravenna-coonineidon. Olen mustan lisäksi heikkona sinisiin kissoihin ja tuon typykän kuvia olen käynyt monesti kuolaamassa. Oli se livenä yhtä ihana! Muutkin coonien ystävät käykää nyt ihmeessä kurkistamassa http://www.rosefizz.net/Ravenna.html

Ei kommentteja: