tiistai 20. toukokuuta 2008

Kuva vs 1000 sanaa

Kuvasta ei aina selviä totuus vaikka usein niin väitetään. Ollaan koitettu Hannen kanssa saada hyviä vertauskuvia Nuukusta ja Mollista, noista mustista panttereista joista toinen on kuin järkäle ja toinen viidakon pygmi.

Kun kissoja kuvataan vierekkäin (ennenkuin se muuttuu tappeluksi) näyttävät äijät ihan saman kokoisilta. Idea kuvata kumpikin kotonaan maitopurkin vieressä kuulosti hyvältä......
IP FIN*CornFlakes Fast and Loose <------------------------------------------> IP FIN*Jatsikatin A-molli

Tämä projekti on kyllä tuomittu epäonnistumaan, vain livenä kyseiset kissat nähneet tietävät että millainen Daavid & Goljat-ero näiden jätkien välillä on.

Fast & Loosen kuvan ottanut Hanne Oksanen7 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

Kivat asetelmat teillä.. sellaista arjen muokkaamaa keittiödecoa. Mikäs sen todenmukaisempaa taustaa itämaisen kuvaamiselle. Aina syömistä etsimässä tai muuten vaan nokkaan joka paikkaan tunkemassa.

Onkos teillä kettiöpuuhastelun lomassa tiputtu soppakattilaan? OSH b sattuma putosi meillä liesituulettimen päältä lihakeittoon, tosin kylmään sellaiseen. Joskus ennen sotia. Sen jälkeen meille hankittiin keittoon oikeaa lihaa ja kattiloihin kannet.

Anonyymi kirjoitti...

No voi elämä! Ei sitten onnistu millään! :D

Tuohon Senjan soppaepisodiin sen verran, että meillä on sulavasti laskeuduttu raparperipiirakkaan pöydälle hypätessä (sen teki Nuudeli) ja hernekeittoa oli joku (varmaankin jälleen Nuukku) käynyt vetämässä suoraan kattilasta.

Anonyymi kirjoitti...

Noihin kuviin voisi lisätä vielä Nuudelin velipojan Diegon, mikä on ilmeisesti Nuukkuakin isompi :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi olla ihan tuulesta temmattua kun en ole Nuukkua ja Diegoa koskaan vierekkäin nähnyt, mutta vaikka Diego tuntui sylissä painavammalta kuin veljensä, on Nuudeli sitä isomman näköinen kuitenkin. Lienee sitten pitkäkoipisempi tai jotain. Hirmuinen köntti on kyllä Diegogin! CornFlakesin mastodontti-mustat!

Anonyymi kirjoitti...

Molli on kyllä todellinen komistus!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tupsu pyytää ja anelee: lisää juttua blogiiin kuin olis jo! :D

Sari kirjoitti...

Tämän mustan söpöläisen (Mollin?) taisin bongata tänään bussissa... tai lähinnä hänen maukumisensa :) Jotenki pelkän äänen perusteella tuli heti mielikuva OSH:sta ja sellainenhan siellä kantokassissa sitten taisikin olla :)