maanantai 14. huhtikuuta 2008

Albert ihan sienenä

Valmistuihan se!
Eli äijis sai Vaasassa viimein Championinsa. Kaikki sovitut rouvatkin on nyt painettu, enää odotellaan ovatko kaikki varmasti saaneet pullansa uuniin.
Mikäli uusinta-astutuksia ei tarvita, niin herran omat hännän alla muhivat championit lähtevät vaivaamasta.

Tosin kollista tuli ensimmäisen astutuksensa jälkeen niin helppo pidettävä, että kiirettä sen puolesta ei olisi. Merkkaaminen on loppunut miltei kokonaan ja mouruaminen vähentynyt huomattavasti.


Kiitokset Lolalle
En tiedä mitä teit,
kun Albertin neitsyyden veit.
Mutta paloruiskusta tuli taas kissa,
ei haise meillä enää pissa.

Mun täytyy lopettaa näiden huonojen runojen värkkääminen tai Tommi Tabermann tulee meille kummittelemaan. Vähintään.

Äijä kyllä jaksoi rähistä koko näyttelyn ajan vähän kaikelle minkä sai näköpiiriinsä. Sturdissa kissa oli itse tyytyväisyys ja nautti kaikesta huomiosta, tuomarin pöydällä sai yleisö ja Jyrkisen Jaana kyllä kuulla suorat sanat.

Usein porukka harmittelee sitä kun niillä ei ole mustaa kissaa koska siitä saadaan niin usein värin paras aikaiseksi. No puolensa tässäkin.. mustia kolleja on pyörinyt niin mukavasti viimeaikoina että tämä viimeinen serti maksoi pelkästään osallistumismaksuissa 120e, kun käytiin aina häviämässä. Terveisiä vaan Kattilan Stareyesille ja United colours of Shulztzzz (miten se kirjoitetaan niin voin korjata tänne oikein!). No niille kuitenkin. Kävitte kalliiksi, mokomat!
Ehkä seuraavaksi otan kissan joka on hopeabeigekilpikonna harlekiini snowshoe (s r 02 05 ?), joka kantaa goldenia, lilaa ja keskikaljaa. Sitten mun pitää keksiä jotain muuta valittamisen aihetta, kuten kanttiinin liian kuivat pullat, tai se että Vanhanen ei taaskaan ole nukkunut ennen näyttelyä ja meidän yhteisten juttujen taso laskee sitä mukaa kuin paneeli lähestyy.

Olen päättänyt että Äijän rouvamäärä on maksimissaan neljä, mutta näihin kolmeen jäämme erittäin tyytyväisenä mikäli mitään ei enää ilmaannu. Jos mietit siellä järkevän yhdistelmän kanssa käyttääkkö Alberttia vai ei, niin ota nyt yhteyttä. Meille saattaa loppukesästä tulla Albertin tytär, jonka haluan vastaanottaa kastraattiperheeseen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea vielä kerran Championille! Kiitos myös mukavasta matkaseurasta. Maljapuhe Championille oli... hmm... erikoinen :o)
Terveisin

Susku, Timo ja lilapilkulliset häkkinaapurit Nasu ja Wagner

saila kirjoitti...

Onnittelut tuoreelle herkkusienelle! Toivotaan, että kaikki Albertin rouvat alkavat paisua =)
Meille Zooplussalta tilattu paketti tuli peräti viikossa (pe tilattu, pe tuli perille), mutta kaksi pientä purkkia sisällöstä uupui -liekö sitten tulevat jälkijunassa...

Mirka V. kirjoitti...

ONNEA Albertille CH:sta ja kiitos korvasta vastuksesta TP:ssä.

Mä YRITÄN nukkua ennen Tallinnaa...

Soikku kirjoitti...

Onnea Albertille herkkusienestä :) ja älä vaan lopeta nuita runojen rustaamisia.Ton runon tulen kyllä liittämään Lolan pentukansioihin :) sen verran muhevat naurut se sai aikaiseksi. Olet ihan huippu Mervi!

Tiina kirjoitti...

Hirmuisesti onnea Albertin valmistumisen johdosta! Meidän rouva pitää edelleen hulluja jännityksessä, eikä suostu kertomaan kantaako maha-asukkaita sisällään. Lykkäähän meiliä, kun teet zööplussan tilausta.