perjantai 11. huhtikuuta 2008

Molli kalalla, jumaliste!

Onpa ollut hiljaista meidän blogirintamalla. Mutta kun mitään ei ole tapahtunut niin mitäpä sitä tänne turhaa tuuttailemaan.

Mutta nyt on.. Mollilla on semmoinen suoraan sanottuna vittumainen tapa että se koittaa hätistellä ja komentaa akvaariokaloja jos ne parveilevat "tassun ulottuvilla". Tätä olen osannut pelätä ja toissapäivänä se viimein tapahtui. Molberttos säikäytti yhden kiekoista niin pahasti että se hyppäsi päin lamppua. Isku oli todella voimakas, koska kalan päästäkin jäi osa lamppuun kiinni. Onneksi kiekko kuoli todella nopeasti, en kerennyt edes kaivaa sitä ulos altaasta että olisin itse lopettanut poloisen, kunnes kuolo korjasi. Kissa oli itseensä erittäin tyytyväinen. Ei vissiin tarvitse edes kertoa mitä mieltä minä olin tapahtuneesta.
Siinä meni toinen meidän kahdesta kauniista red marlborosta, tyyniä vesiä sinne missä ikinä nyt polskutteletkin.

Tilattiin porukalla Zooplussasta kampetta, firma aloitti viimein tavaroiden toimitukset Suomeen http://www.zooplus.com/ . Pelit ja vehkeet tulivat suhteellisen nopeasti, osa lähetyksestä jäi kuitenkin muhimaan matkan varrelle viikon ajaksi kun muut olivat jo saapuneet perille. Se ei kuitenkaan ole Zooplussan vaan toimitusfirman GLS:n hidastelua. Ensikokemus kaupasta on erittäin hyvä, tilaan varmasti uudelleen.

Huomenna pitäisi lähteä Albertin kanssa metsästämään Vaasasta viimeistä sertiä Championia varten, toivottavasti herralle viimein heruu. Olen yrittänyt tässä illan aikana pakata näyttelykamoja, mutta äsken paikalle tuli tuollainen 5kg läskieste kun Tauno päätti muhiintua näyttelyhäkkiin. Wanha Rouva on niin synkän loukkaantunut heti jos koitan siirtää sitä tuolta pois, että leikkiköön nyt vaikka International Fattya siellä vielä parituntia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lopultakin uutta tekstiä! Minä olen säännöllisesti käynyt kyttäämässä josko olisi tarjolla viihdyttävää täytettä tyhjään elämääni, vaan ei...mutta nyt!

Tätä kirjoittaessa sijaitsette Vaasassa (kuten se minun pentukin kera Mirkan), toivottavasti saatte sen kaivatun herkkusienen sieltä!