tiistai 22. heinäkuuta 2008

Pallit lankulle!

Nyt on Albertin munat tulleet tiensä päähän. Aika pitkään pojan kollina pitäminen kulki siedettävissä rajoissa, mutta viime aikoina on ollut aika kostea meininki. Sen lisäksi että istuen kusee kaikki tekstiilit minkä päälle pääsee pyllyttämään, äijä vielä keksi spreijaamisen jalon taidon. Kusemisen lisäksi Ukko kyykyttää maatiaistamme Xenaa nykyään oikein urakalla, erotuomarin tehtävätkin ovat tulleet näinä päivinä tutuksi.

Kovin hyvä yhdistelmä ei kyllä ole kissanpennun tulo = penturuokia saatavilla & toisen kissan kastraatio. Saa olla aika tarkkana millä kupilla Herra Alberttos vierailee, muuten siitä saadaan jouluksi aika possu!

Ensiviikon tiistaina tehdään siis munakasta ja raivataan hampaista kivetykset pois. Kahteen pentueeseen jäimme vaikka kolmesta haaveiltiin. Sopivat lukemat silti, 9 pentua maailmaan ja nyt seurataan niiden kehitystä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai että päätti velipoika alkaa oikein urakalla ruikkimaan. Meillä onneksi toistaiseksi ollaan kuivalla linjalla. Nyt vaan sromet ristiin ja toivotaan että herra ymmärtää ettei suhauttelua munattomana tarvitse harrastaa ;)

T: Johanna ja Costello

Anonyymi kirjoitti...

Sir Anterolta terveisiä! Antsa (koputtaa puuta) ei ole vielä intoutunut kusemaan. Asiasta harjanvarteen: Mistä mää löydän sun sähköpostiosoitteen?

Minkku