lauantai 12. heinäkuuta 2008

Sapuskata


Tehtiin jälleen kimpparuokatilaus Zooplussaan. Pitkään on ollut myös ajatuksena että pitäisi viedä paikalliseen eläinten turvakotiin Magendaan ruokaa, mutta eipä ole saanut mitään aikaiseksi. Nyt otin viimein niskasta kiinni paitsi itseäni myös ystäviä, ja usutin heitäkin osallistumaan keräykseen sopivaksi katsomallaan summalla. Kaiken kaikkiaan saatiin kasaan 34kg märkäruokaa, jonka ensiviikolla kiikutan perille. Kiitos Tiina, Susku, Sami, Timo & Kimmo osallistumisesta, tällainen kasa me saatiin aikaiseksi. Näyttääpä se kuvassa pieneltä, mutta on siinä vähäksi aikaa syömistä.


Zooplussasta tulee nykyään aika usein tehtyä kimppatilauksia. Tuntuu että kyseisessä firmassa on "hieman" erilaisia ihmisiä töissä käsittelemässä samaa lähetystä. Ei yhden työntekijän pakkausten taso voi vaihdella näin paljon. Olen ennenkin huomannut, että osa lähetyksien laatikoista on oikein esimerkillisesti pakattuja, toiset taas kuin härän persiestä laskettu suoraan tavaraa lootaan ja teipillä kiinni.

Jälkimmäisessä kuvassakin näkyy miltei pelkkiä pakkauksien tyhjiä pahveja, kaikki vuoat ovat matkan varrella lennelleet pitkin. Osa oli niin mystisesti vääntyneitä että ihmettelen miten yksikään ei ollut auennut. Tuo Prisman hedelmäpussi ei kyllä ollut laatikossa, en tiedä miten en huomannut että se kuvaustilanteessa lennähti tuonne!
Mutta kuten näkyy, ero näillä kahdella laatikolla on todella suuri, ja molemmat ovat samasta lähetyksestä.

Kaikki tilatut tuotteet ovat kuitenkin aina tulleet oikein perille, se on hieno homma koska välillä kyse on melkoisen mittavista määristä.

Ei kommentteja: