torstai 3. heinäkuuta 2008

Varasuunnitelma pöytään!

No niinhän siinä kävi kuten vähän enteitä luinkin, että meille ei tule lehmätyttöä. Hyvä että saatiin kuitenkin asia päätökseen niin ei tarvitse enää kauempaa jännittää ja odottaa. Ennen kaikkea tiedän että tyttö päätyi hyvään ja rakastavaan kotiin, niin mikäs pienen siellä kasvaessa.

Vaan eipä siinä vielä kaikki! Kun kävimme Albertin toista pentuetta raapimassa Flying-Finn's kissalassa, pyöri siellä kintuissa myös Kelmikerhon Yökehrääjän (Kertun) pennut. Tiina heitti ilmoille ajatuksen että ottakaa tuosta LO simsku-tyttö, jolloin minä vaan pyörittelin silmiäni että joo-o ei riitä rahkeet vielä sille saralle. Eräs pikkuinen siamilainen ei auttanut yhtään asiaa kiipeämällä avokkini Elmon syliin ja nukahtamalla siihen. Itse olen enemmän itämaislinjalla, mutta Elmo on taasen aivan heikkona ruskeanaamioihin ja sinisiin silmiin.

Ehdotushan jäi kuitenkin kytemään jonnekin takaraivoon, ja pikkuhiljaa huomasin lämpeneväni ajatukselle. Tänään soitin ratkaisevan puhelun Keljonkankaalle, ja nyt on vekara varattuna! Pikkuinen typykkä on ruskeanaamio, työnimeltään Maija Majavanhäntä. Saa nähdä miksi se tässä vielä ristitään. Isänä Fuzzy Logic's Dunder, emo Kelmikerhon Yökehrääjä. Tervetuloa meille pikkuinen, nyt vielä pitäisi malttaa odottaa että sä kasvat tarpeeksi isoksi. Tulet sitten laittamaan meidän lauman kuriin ja järjestykseen!

Kieltämättä on sellainen olo, että jos tuolla veitikalla tulevaisuudessa meinaa pennut teettää niin kylläpä olen astetta liian isoihin saappaisiin jalkani työntänyt. Ei sillä etteikö itämaisten kasvattaminen vaadi järkeviä päätöksiä ja paneutumista, mutta LO-linjat ovat kyllä jotain aivan hepreaa vielä minulle. Mutta kai niitäkin ihmiset kasvattaa, tai niin mä ainakin toivon. Ei muuta kuin järki vasempaan kouraan ja viisaampien puhelinnumerot oikeaan, näillä mennään.
Kuva Tiina Salminen.

6 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

Onnea uudelle vauvalle! Loistovalinta! Tervetuloa LO kerhoon. Upea sukutaulu, kertakaikkiaan.
Minä olen sotkenut LOt myös itämaispuolelle ja komeita kuraverisiä on tullut! Tähän jo suht sisäsiittoiseen itämaiskerhoonkin ovat kuin piristysruiske! Uutta geenistöä. Tosin meinaan vielä yrittää ihan LO kasvatustakin, niiden mainitsemiesi viisaampien neuvoja ahkerasti seuraten!Sulla on nyt sit Keljonkankaan tuonti! Sen verran uniikki sukkari on, että ulkomailta ois moni hakenu, kun ei tiedä, mitä aarteita "naapurista" löytyy!!

saila kirjoitti...

Ojjj, Maija on suosikkini! Onnea pienokaiselle, kyllä se siitä nopsaan kasvaa ja laittaa kohta koko lauman ruotuun ;) Ja mikä parasta, ihana sukutaulu kasvatukseen!

Mirka V. kirjoitti...

ONNEA nyt kun valinta on tehty, Maija on oikein sievä pieni neiti!

Ps. eikö mitään mainintaa siilin showsta ja maailman upeimmista rintaneuloista? mervi....ote alkaa lipsua..

Anonyymi kirjoitti...

NO,NO siskoseni...
Pitäkö tällaiset tiedot netistä urkkia. Onnea onnea. Olipa söpö!
T: Tuulikki

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä siinä oikea prinsessa söpöliini. ;)Varsinainen poikien kouluttaja sieltä onkin teille tulossa. Eipähän tarviste enää sinun pelkästään jöötä ptiää.. heh
T: Johanna

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa vaan meikäläisten joukkoon!!! Ilolla otetaan vastaan!!!

Bailabaila