lauantai 22. marraskuuta 2008

Awww!Senja the Orifame teki Pyynölle tällaisen hienon palkinnon! Kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana mikäli et näe lukea, bloggeri ei anna laittaa isompaa kuvaa.

Kiitos Senjalle muutenkin puhelintuesta! Vaikka aina ei ongelmiin löydykkään sitä viimesintä ratkaisua niin jo yhdessä pähkäileminen avaa uusia ajatuksia ja muutenkin helpottaa oloa. On sillä vaan kumma merkitys kun tietää että muutkin on hengessä mukana vaikka ei pystykkään taikoja tekemään. Salmista kiitän nöyrimmin pistoksista ja nesteytyksestä, itse en arvannut noin kipeällä kissalla ruveta tuikkimista harjoittelemaan.

Keskisuomen eläinklinikalle kiitokset aion viedä kakun muodossa kun käydään poistamassa Myynöltä tikit.

3 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

Sitä saa mitä tilaa 8) Siis Nallepalkinnon! Ehkei ole ihan kopiraittien mukaista toimintaa, mutta viis siitä! Parasta on, että Pyynö Myynö rulettaa taas. Moni ois jääny "matkalle"!
Inkeri Salopuro vois perustaa lävistysputiikin, sen verran hyvin pisteli!
Kuka väittää, ettei kissaporukka pidä yhtä? Jos niin kokee, pyörii väärissä porukoissa ;)

Elina kirjoitti...

*Nieleskelee* Apuaa pitäsköhän Meikon vakuuttamista harkita.. sekin on alkanut harrastella vähän esineiden syöntiä. Pelottaa, että joku päivä mokaan ja se syö jotain lankaa!

Sopiiko naiselta kysyä painoa eikun siis pyynöltä ell maksuja? Aika hurjalta kuulosti nuo operaatiot :0 Ihana kuitenkin kun kaikki käntyi parhain päin <3 ! Hyvä pyynö!

Elina kirjoitti...

Iso summa, wow! Mutta olisi voinut olla isompikin. Melkein olisin sen kahden ell suorittaman operaation hinnaksi voinut uskoa tonnia!

En kyllä usko korvaisivatkohan edes vakuutuksessa, kun kerta eivät korvaa mitään mitä voisi ennalta ehkäistä :,-D mutta pyynön logiikalla voisi seuraavaksi vaikka vetää suolitukokset verhoilla!