keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Kuulumisia

Tänään kävimme taasen klinikalla kontrollissa ja piikittämässä antibiootteja. Kuume on noussut hieman mutta maha ei edelleenkään arista ja kissan kunto on olosuhteisiin nähden suorastaan loistava. Nyt hoitoa jatketaan kotona ja ellei mitään tapahdu seuraava lääkärikeikka onkin tikkien poisto. Mikäli perjantaihin mennessä ei ole vieläkään tullut sitä kauan odotettua paskoa niin sitten pitää käydä taas tohtorissa.

Pyynöllä on ihan valtava nälkä mutta annoksia pitää vielä rajoittaa, vasta sunnuntaista lähtien poika saa syödä sen miltä tuntuu. Vatsalaukun ja suoliston leikkauskohtien vuotovaaran pitäisi kuitenkin olla jo ohi, että sen puolesta annoksia aletaan nyt kasvattamaan.

Muut kissat yllättäen repivät pelihousujaan kun niille ei pidetä seuraa. Pyynö on kuitenkin pakko eristää omaan huoneeseensa kun kaulurista huolimatta se haluaisi kiivetä ties mihin tähystelemään. Elmo taasen makaa 38 asteen kuumeessa puolisekaisin, että siitä ei ole kissanvahtijaksi kuin satunnaisesti auttamaan jossain toimenpiteissä. Pyynöä ei taasen voi pitää yksin kun se on tällä hetkellä niin seurankipeä syliapina, ettei toista henno jättää oikein hetkeksikään yksin.

Mutta tilanne näyttää tosiaan viimein aika valoisalta, Pyynölle pitäisi antaa joku Maailman Vahvin Nalle-palkinto <3

Ei kommentteja: