lauantai 15. marraskuuta 2008

Sininen jellona sairastaa

Pyynö oksenteli parisen kertaa muutaman päivän ajan, mutta ei mitenkään hälyttävästi. Poika oli pirteä oma itsensä joka höpösteli omia vakiojuttujaan. Yhtäkkiä kunto kuitenkin romahti huomattavasti ja kaveri vietiin tohtoriin. Röntgeni näytti että paksusuoli on täynnä massaa, kissa oli kuiva ja kaiken oksensi mikä suuhun laitettiin. Pyynöä yritettiin nesteyttää lääkärissä siinä onnistumatta, ulkoiset puitteet sai kaverin niin hermostuneeksi että siitä ei tullut mitään.
Ukolle laitettiin Convenia pistos (hännässä pientä tulehduksen alkua TAAS), oksennuksenestolääke, parafiinia ja mukaan toilax peräruiske jotta alkaisi tulla tavarat pihalle.

Toiveikkaina ajoimme kotiin ja leikkasimme Pyypön perskarvat kun ajattelimme että peräruiskeen jälkeen alkaa semmoinen maalaus että oksat pois. Ei mitään.
Ei muuta kuin hölmönä seuraamaan kissaa, välillä ruiskulla vettä suuhun ja a/d:ta nokare.

Illalla Pyynö oli todella väsynyt ja heikko. Kissa päivystykseen, uudet röntgenit sekä siellä lääkäri sai hienosti nesteytettyä vaikka leijona meinasi taas sanoa ei. Ei katsonut tarpeelliseksi avata kissaa vielä, vaan saimme mukaan nesteytysvehkeet ja lisää oksennuksenestolääkettä.

Kotona Pyyppö ei kuitenkaan anna nesteyttää itseään, täällä meinaa hommasta tulla täys rähinä. Toimenpide ei ole mikään suuri ja Pyynö on hirvittävän kiltisti antanut läpi elämänsä hoitaa kipeätkin hommat hienosti, tuo vaan menee tällä hetkellä yli kissan sietokyvyn aivan täysin. No sodassa, rakkaudessa ja eläimen huijaamisessa kaikki on sallittua, joten kiikutin Pyynön päivällä työpaikan takahuoneeseen jossa Salmiska nappasi kepin niskaan ja jo virtasi taas. Vieraassa paikassa Pyyppöä ujostuttaa niin paljon että siellä nesteytys sujuu helposti.
Nyt mennään jo toisen päivän iltaa "huonossa jamassa" ja kohta lähdetään taas nesteytyskeikalle, tällä kertaa Salmisen nuoren orin kämpille. Tuntuuhan tämä hullun touhulta kuskata kissaa ympäri Jyväskylää nesteytykseen mutta kun kotona ei niin ei. Keskustelin lääkärin kanssa äsken puhelimessa ja huomiseen kuulemma vielä seurataan tuleeko cacca, jos ei silloinkaan vielä mitään näy niin sitten mennään taas päivystykseen.


"Ääk paha maailma", toteaa Myynö ja kaivautuu peittojen alle turvaan hulluja kotihoitajia.

3 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Voi poloinen Pyynö! Toivottavasti alkaa p*ska lentää!

maarit kirjoitti...

Voi Pyynö raukkaa! Toivottavasti kohta tosiaan alkaisi kunnon p*ska ralli niin säästyisi leikkaukselta!

Anonyymi kirjoitti...

Voi Pyynöä. Toivottavasti alkaa cacca kulkemaan.
Paljon tsemppejä että alkaa pian tervehtymään.