sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Jatkoa

Tänään sunnuntaina käytiin taas päivystyksessä. Röntgenit näyttivät samalta kuin eilen ja kissaa nesteytettiin. Paikassa jossa päivystävä eläinlääkäri toimii on jotkut röntgennesteet lopussa ja saimme viimeisen kuvan otettua mitä niillä irtosi. Hän olisi halunnut tehdä "varjoainekuvauksen" (vai mikähän sen oikea nimi on) mutta näin ollen se ei onnistu. Kissa nesteytettiin taas ja annettiin piikkinä oksennuksenestolääkettä kun tabletit eivät toimineet.

Äijä ei kuitenkaan ole kivulias, näin ollen olemme yrittäneet sitä saada hieman kävelemäänkin että mekaaninen liike saisi jotain aikaan suolistossa. Mutta tohtorin mukaan sisusvärkit ovat vaan nyt tehneet lakon jonka syytä ei tunneta. Virtsaaminen onneksi toimii ihan normaalisti, että jossain ollaan vielä kartalla.

Huomenna näillä näkymin kissa tohtoriin sellaiseen mestaan jossa tuo kuvaus onnistuu. Pyynö on kyllä nyt pirteämpi kuin aiemmin mutta ei syö eikä juo. Väkisin annettuna alkaa kova kuolaaminen kun kaverille tulee pienestäkin eväsmäärästä huono olo. Välillä on kuitenkin jotain aina yritettävä antaa, a/d:lla ja vedellä pikkuhiljaa.

Meikäläinen alkaa olla aika harasoo kun on valvonut useamman vuorokauden ja välillä nukkunut toinen silmä auki. Heti kun vähänkin rapsahtaa niin alkaa hurja toive josko kaveri menisi syömään/juomaan tai laatikolle. En tiedä onko koko keskisuomessa odotettu paskaa näin hartaasti kuin meidän perheessä.

Voi meidän Tyyneä.

Ei kommentteja: