tiistai 18. marraskuuta 2008

Yöllisiä


Pyynö pisti lautas-antennin kohti satelliitteja, mistäpäin tänään näkyy parhaat leffat?!
Kipulääkkeet tuntuvat ainakin tehoavan, äsken heitin roskan roskikseen niin Pyynö meinasi syöksyä jahtaamaan sitä. Äijä on olosuhteisiin nähden yllättävänkin pirteä, onneksi kauluri "masentaa" sen verran että vie innon suuremmalta touhuamiselta. Pissit tuli äsken laatikkoon, että se puoli toimii vieläkin. Loristelun jälkeen takaisin pesään lämpimään ja peitto korvin.


Ja koko perkeleen episodin pääsyyllinenkin löytyi. Eipä nyt ole tullut tämäkään ihan ensimmäisenä mieleen, mutta näköjään kissalle tulee. Pyynö on ehkä ollut edellisessä elämässä vaatturi tai muu pukinemestari kun on osannut vielä purkaa niin että saanut pitkää rihmaa aikaiseksi eikä pätkiä.
Pyynölandian uusi sananparsi meneekin notta: kun alkuviikosta purkaa fleecen reunaa niin loppuviikosta pääsee klinikalle.

Tilanteesta on kyllä huumori kaukana mutta ei voi kuin taas ihmetellä. Yllättäen tässä yön kuhneessa onkin tullut purettua lankoja kaikista vastaavista peitoista.

3 kommenttia:

Soikku kirjoitti...

Voi Pyynö!Ei ne langat niin herkkua ole, eihän... Tsemppiä ja virtuaali hali koko poppoolle.

Anonyymi kirjoitti...

Voimia!

Täältä vanhalta työmaalta toivotteleepi. T:"girurgit"

Hanne kirjoitti...

Onneksi selvisi Pyynön vaiva! Nyt vaan Pyynölle reilusti porkkanaa ja pusuja ja lämmintä peittoa päälle niin jo on pörröinen pian ehjä!