maanantai 17. marraskuuta 2008

Semmosta

Pikainen välitiedote.

Tänään menimme päivystykseen Keskisuomen eläinklinikalle ja lääkäri älysi heti katsoa kissan suuhun. Kielen alla jumissa lankaa joka jatkoi matkaansa suolistoon. Kirjoitan joskus myöhemmin lisää mutta tässä pikaisesti kun tiedän että siellä on ihmisiä jotka kaipaa tietoa.

Pyynöltä poistettiin pätkä suolta, oli niin pahasti haavoilla. Muuten pitkin suolistoa reikiä jotka kursittu umpeen. Oli onnea matkassa kun ei saatu eilen varjoainetta suolistoon, olisi vuotanut rei-istä läpi muualle. Lanka kulki koko matkan kielen alta aina paksusuoleen asti, saatiin poistettua kaikki mitä oli ohutsuolessa. Mahalaukku avattiin ja poistettiin siellä oleva lanka. Vatsaan syntynyt vatsakalvontulehdus. 2 Lääkäriä leikkasi sitä n. 4-5 tuntia.

Tällä hetkellä kissan tila on vakaa, ei ole vielä herännyt nukutuksesta. Pyynö on kuitenkin vahva, lääkäri sanoi että ei olisi ikinä uskonut mitä kissan sisältä löytää verrattuna siihen missä kunnossa se oli ensin tutkimuspöydällä.

Alunperin luulin että kyseessä on ompelulankaa, mutta lääkärin mukaan se oli vahvempaa. Salapoliisin työtä tehtyäni on selvinnyt että jätkä on purkanut pitkän pätkän fleecen reunassa kulkevaa "viimeistely"lankaa. Koita näitä nyt varjella perkele kun ei oma järki riitä keksimään mitä kaikkea vaaroja kotona on.

Nyt kaikki peukut niin pystyyn notta kramppi iskee parin päivän ajaksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Pyypölle! Parane pian <3

Anonyymi kirjoitti...

Kasvattaja - mamma täällä myös peukuttaa Pyynön paranemiselle; toivotaan parasta ja kriittinen aika ohittuu, tsemppiä myös teille huoltojoukoille <3

Mirka V. kirjoitti...

Mä olin just tulossa kysymään että onko sen suuta tutkittu, mielessä tosin ihan muu vaiva!

Ihanaa että syy selvisi ja Pyynön paraneminen voi alkaa, mitä mää tekisin jos mulla ei ois sinistä pientä miestä kannettava näyttelyissä??

Tsemppiä mun karvaiselle kaverille!!

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh kuulostipa hurjalta.
Meillä on kaikki peukut pystyssä että Pyynö tervehtyy!